Αλέξανδρος Καστρίνης

Αλέξανδρος Καστρίνης

Ο Αλέξανδρος Καστρίνης είναι πτυχιούχος Φυσικοθεραπευτής του Α.Τ.Ε.Ι. Αθήνας και μέλος του Πανελληνίου Συλλόγου Φυσικοθεραπευτών.Είναι συνιδιοκτήτης και επιστημονικός υπεύθυνος του ειδικού κέντρου Athens Scoliosis – Spine Rehabilitation Clinic . Είναι επίσης επιστημονικός συνεργάτης του κέντρου Scoliosis SLC, πιστοποιημένος εκπαιδευτής στην Kinesio Hellas και συνεργάτης του κέντρου Physiotherapy & Rehab .
Έχει πολυετή κλινική εμπειρία στο πεδίο των αθλητικών κακώσεων και των μυοσκελετικών παθήσεων. Στο πεδίο των Ειδικών Φυσικοθεραπευτικών Ασκήσεων Σκολίωσης (PSSE), είναι πιστοποιημένος θεραπευτής στις μεθόδους SEAS και Schroth ενώ από τον Ιανουάριο 2023 είναι Regional ISST Schroth Instuctor. Στο παρελθόν έχει εργαστεί σε αθλητικά σωματεία ποδοσφαίρου και μπάσκετ επαγγελματικών και ερασιτεχνικών κατηγοριών ενώ έχει διατελέσει και φυσικοθεραπευτής της Εθνικής Ομάδας Υδατοσφαίρισης Νέων Ανδρών.
Στα πλαίσια της συνεχιζόμενης εκπαίδευσης έχει πιστοποιηθεί σε μεθόδους και τεχνικές που αφορούν την θεραπευτική άσκηση, την διόρθωση στάσης και την αντιμετώπιση μυοσκελετικών παθήσεων.
Είναι κάτοχος Μεταπτυχιακού Τίτλου στην Αθλητική Φυσικοθεραπεία και απο τον Ιανουάριο 2021 υποψήφιος διδάκτωρ του τμήματος Φυσικοθεραπείας του Παν/μίου Θεσσαλίας.

Τηλέφωνο Επικοινωνίας: (+30)6995759224

 

Start typing and press Enter to search